Efterår I New Paltz, New York

Some of the images I have taken for Bonsoni

Med ingen planer om at fortsætte med de byggeprojekter, besluttede jeg at genbruge de fonde, ind i en gårdhave kabinet og en baggrund for nye blomsterbede. De gør en smuk kulisse til den lyserøde roser plantes i nærheden, og for vores favorit sten og muslingeskaller. Deres store prangende blade ser vidunderlige fra begge sider af væggen, og den høje blomsterstilke gøre blomsterne synlig inde fra huset. Hang ned fra væggen, viklet omkring den gelændere eller indramning et spejl eller hoved bestyrelsen, indendørs fairy lights fungerer rigtig godt til at give ekstra belysning i et rum. Justerbare senge kan reducere presset på den nedre del af ryggen ved at støtte dit hoved og knæ.

Women's Fashion Braids And Summer Tees Ved at give en skrå vinkel til den bærende struktur i seng, kan vi spare værdifuld omsætning plads i et lille soveværelse. Vi besluttede at placere en ordre på et to enkelt læder senge er lavet af eg, som de ville passe ind i indretningen, og tilføje stil til vores soveværelse. Sovesofaer kan være fremstillet af en række forskellige materialer, herunder dem med bomuld eller polyester dækker, ruskind effekt eller læder og fås også i mange forskellige stilarter, der passer til layoutet på dit værelse. Senere, disse er plantet i mine blomsterbede og blive en del af min staude i haven. En dag i denne lille box turtle besøgte min have.

“jeg boede i nærheden af et telt byen, så da min vagt var slut, hvis jeg havde tid, ville jeg kalde den lejr byen for at se om de ville tage ting,” en tidligere medarbejder sagde. Når vores kort foto-session var slut, vi gennemførte skildpadden til kanten af skoven, hvor han ville være sikker. Disse brogede blade hostas producere en høj blomst, stilk med sart lavendel blomster. De producerer et væld af høje blomster, halvandenmandsseng.dk der holder på blomstrende og er synligt på begge sider af væggen. Canna liljer er perfekt væg beplantninger. Som min have skrider frem i sin sommeren blomstrer, levende canna liljer, spektakulære blå hortensia og en overflod af dagen liljer nåde min have vægge.

Mens canna liljer kan findes i mange nuancer af orange, gule og røde, vores orange cannas har spredt de fleste hurtigt. Læs nyde og hvis du har nogen spørgsmål, så spørg. Alle stier har forskellige niveauer af vanskeligheder lige fra nybegynder til ekspert. Vores lille masse i North Carolina var næsten blottet for blomster og træer, da vi købte hus for fem år siden. Bor i nærheden af en lille skovområde og tæt på vand, vi ofte støde på forskellige typer af skildpadder. Personer med en bestemt budget, vil også være tilfreds med, hvad de får for deres penge med en lille dobbeltseng, som et par kan let passer ind i seng med masser af plads forlader der ingen grund til at plaske ud på en større seng. Jeg plantede et lille hul hortensia kun fire år siden, bush er nu over fem meter høj, og er dækket med ekstra stor blomst bolde.