Hjem realkreditlån

Hjem køb er en af de vigtigste beslutninger, en enkeltperson eller et par kan gøre. Det er ganske muligvis den største Køb en person eller en familie nogensinde vil gøre, derfor er det vigtigt at henvende sig til finansiering af køb med stor forsigtighed. Bestemmelse af typen af realkreditlån, der er rigtige for dig kan være en vanskelig opgave. Det begynder med den grundlæggende viden om de forskellige typer af lån derude, herunder FHA lån, VA lån, landdistrikter bolig lån og mange andre typer af lån.
To meget vigtige og ofte anvendte typer af lån er FHA lån og VA lån. FHA lån betragtes som en regering pant og er forsikret ved den føderale bolig Administration. Disse lån mandat at køberen sætte mindst tre procent af salgsprisen ned som en udbetaling. VA lån er forbeholdt personer, der har opfyldt bestemte tidskrav i militæret. Der er typisk ned betaling og lån kan sidestille 100 procent af værdien af ejendommen.
Landdistrikterne bolig lån er også en mulighed for familier og personer, der bor i små byer og landdistrikter og har lav til moderat indkomster. Der er hundrede procent finansiering med en periode på tredive år. Ud over de landlige boliger lån er der også overkommelig bolig Program lån og Housing Finance Agency programmer for hjem købere at vælge imellem.
Den sidste store type lån ledige til boligkøbere er den konventionelle lån. Dette lån er ikke forsikret af regeringen, men snarere forsikringsselskaberne. Lånet tillader op til halvfems procent af købesummen skal finansieres. Konventionel lån kan være enten fast forrentede lån eller justerbare sats pant. Renten på lånet bevares et fastforrentet realkreditlån, over længden af betaling, dermed titlen. Justerbare sats pant kan starte ud med en lavere sats, men som renten stiger, så for at vil din månedlige betalinger stige. At ARM pant bruges ofte i situationer, hvor indkomsten er lav på første men forventes at gå op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.